International Stone Fruit Conference 2018

Vrijdag 25 mei 2018 start de derde editie van het "International Stone Fruit Conference". Er zijn lezingen van diverse internationale experts in het steenfruit op het gebied van onderzoek, advies, teelt en marketing. Daarnaast is het een ideale gelegenheid om ervaringen uit te wisselen en discussies aan te gaan met collega’s en adviseurs uit verschillende landen.

Tijdens een infomarkt presenteren regionale en internationale bedrijven diverse producten.

Optioneel is deelname aan een diner op 25 mei na de conferentie. Op zaterdag 26 mei is er tevens de mogelijkheid om gezamenlijk met een bus vooruitstrevende steenfruitbedrijven te bezoeken aan de Bodensee.

De presentaties zijn Frans-, Duits- of Engelstalig. Alle presentaties zullen simultaan worden vertaald.

 

Locatie conferentie:

Dorfgemeinschaftshaus Blitzenreute

Kirchstraße 10

88273 Fronreute

Duitsland

 

Let op! De locatie van de conferentie is dus niet de kantoorlocatie van VOEN Vöhringer GmbH & Co. KG.

Op vrijdag 25-05-2018 begint de conferentie met de registratie van bezoekers vanaf 8.00 uur. Het symposium gaat om 9.00 uur van start.

Op zaterdag 26-05-2018 zullen bussen om 9.00 uur vertrekken voor bedrijfsbezoeken aan de Bodensee. Na de bedrijfsbezoeken zullen de bussen omstreeks 14.00 uur weer terug zijn in Blitzenreute.

Beide dagen zullen beginnen en eindigen bij Dorfgemeinschaftshaus Blitzenreute, Kirchstraße 10, 88273 Fronreute, Duitsland.