Organisatoren 2018

Het bedrijf VOEN Vöhringer GmbH & Co. KG is sinds de oprichting in 2001 gespecialiseerd in de overkapping van steenvruchten en zacht fruit. Door het VOEN folie-weefsel is niet alleen een effectieve bescherming van gewassen, maar ook een voortdurende beluchting gegarandeerd. De bijzondere flexibiliteit maakt het gebruik van VOEN overkappingen over de hele wereld mogelijk, ongeacht de weersomstandingheden of topografie. Sinds de oprichting in 2001 heeft het bedrijf VOEN circa 2000ha wereldwijd overdekt. Kernmarkt is Centraal-Europa.

 

Voor meer informatie, bezoek de onderneming website www.voen.de / www.facebook.com/voenueberdachung

De onderneming met hoofdzetel in Glabbeck, Belgie en vestiging in Mogielnica, Polen (sinds 2011) staat bekend voor meer dan 60 jaar bekend om zijn sorteer en vruchtbewerkingstechniek. Nieuwe en gebruikte mechanische sorteermachines, geavanceerde elektronische sorteermachines, verpakkingsmachines voor appelen, peren en kersen worden geproduceerd en geïnstalleerd in heel Europa. Het bedrijf Stas is uw partner voor klant specifieke projecten met een verpakkingslijn, voorsortering, watervuller, en waterreinigers

Sinds 2013 vertegenwoordigt Stas de vennootschap GPgraders, een fabrikant van elektronische sorteermachines, en levert service voor alle Ellips camerasystemen. Vooral in het kersen seizoen staat ons team 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar.

 

Voor meer informatie, bezoek onze website www.stasbelgium.eu

Boomkwekerij Fleuren is een begrip in de vruchtbomen- en fruitsector. Het bedrijft bestaat sinds 1922, grondlegger was Henri Fleuren welke vijftig jaar later werd opgevolgd door zoon Karel Fleuren. Deze bouwde het bedrijf verder uit en was de grote inspirator op het gebied van boomvormen, zowel de knipboom alsmede ook de generatieve 3KS-boom komen van zijn hand. In 2003 werd het bedrijf overgenomen door de 3e generatie, Han Fleuren.
Vandaag de dag is Fleuren gespecialiseerd in de teelt van appel-, peren-, kersen- en pruimenbomen op een oppervlakte van ruim 100 ha. Elk jaar groeien er circa 2,5 miljoen vruchtbomen in de kwekerij. Fleuren heeft de visie bomen te maken waar hun klanten geld mee kunnen verdienen.
Meer informatie via de website www.fleuren.net of via de Fleuren-App in de Appstore op de smartphone.